Nou Punts d’Orientació Social a la ciutat

L’Ajuntament de Terrassa ha posat en marxa nou Punts d’Orientació Social a la ciutat per donar atenció a totes aquelles persones que necessitin fer un tràmit telemàtic específic i no tinguin recursos digitals per poder fer-los, o que necessitin ajuda per a realitzar el tràmit.

Aquesta iniciativa, impulsada per la regidoria de Serveis Socials en coordinació amb diferents entitats socials de la ciutat, pretén contribuir a reduir la bretxa digital que s’ha evidenciat arran de la crisi provocada per la Covid-19.

El servei s’oferirà en horari de matins, de 10 a 13h, a través de les entitats socials que hi col·laboren arreu del territori. S’atendrà amb cita prèvia i caldrà trucar per reservar hora.

Veure les entitats, espais i telèfons

 

Comparteix
Amunt