La FAVTerrassa celebra una jornada per a repensar com promoure més participació a les juntes veïnals

Notícia CONFAVC- Amb l’objectiu de cercar solucions a una realitat de manca de relleu generacional a les juntes de les entitats veïnals de Terrassa, la Federació d’Associacions Veïnals de Terrassa (FAVT) ha celebrat aquest dissabte 21 de gener la jornada ‘Monogràfic AV: com les AV afrontem el futur?’ amb la participació d’unes 60  persones de les entitats sòcies, i d’altres organitzacions, entre aquestes, el vice-president de la CONFAVC, Albert Torrents, i el membre de la Junta Directiva, Torcuato Matilla.

L’encontre, que s’ha celebrat a Ca N’Aurell, ha tingut l’objectiu de recopilar propostes sobre com encarar el futur i relleu generacional. També s’ha fet públic el buidatge i les conclusions de l’ enquesta que s’ha fet recentment a les entitats terransenques, per a comparar-les amb la “radiografia de les juntes directives de les AV” del 2014.  Una comparativa que ha donat dos ítems positius: s’havia baixat en la mitjana d’edat – que ara passava a ser de 49 anys-, i actualment hi havia moltes més dones“.  Ara bé, segons el president Pepe Sánchez, encara s’ha de fer un treball intensiu per a relacionar més el moviment veïnal de la ciutat amb altres entitats juvenil.

Del Butlletí Barris en Xarxa de la CONFAVC

Amunt