Comunicat de la Taula de l'Aigua sobre la darrera Sentencia de la Gestió de l'Aigua

El dijous, 11 d’abril, es va fer públic en varis mitjans de comunicació un comunicat de la Taula de l’Aigua relacionat amb la darrera Sentència Judicial favorable a Mina.

Tenint en compte, que és un tema important i que pot provocar com a mínim estranyesa a l’opinió pública, La FAVT ha compartit en el Facebook de la FAVT i en grups socials, el comunicat acompanyat d’unes paraules molt meditades que són les següents:

“Amb motiu del fet que un jutjat contenciós-administratiu de Barcelona ha emès, en dates recents, una sentència favorable EN PRIMERA INSTÀNCIA a les tesis de Mina d’Aigües de Terrassa, respecte a les prorrogues forçoses i la Reversió de Béns, la TAULA DE L’AIGUA DE TERRASSA, plataforma de defensa de la gestió pública de l’aigua de la qual la FAVT formem part, ha emès un COMUNICAT que es transcriu literalment en aquest article i que compartim per coneixement públic de la Ciutadania.

Ressaltar que les anteriors sentències emeses fins al moment han sigut totes elles favorables a l’Ajuntament de Terrassa, i que aquesta primera sentència favorable a Mina és recurrible davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i que l’Ajuntament de Terrassa ja ha anunciat que la recorrerà.

Això no representa cap aturada en el Procés d’assumir per complert la Gestió Pública de l’aigua de Terrassa per part de l’Ajuntament (recordem que Mina i l’Ajuntament de Terrassa tenen signats diversos Contractes per facilitar la transició de la gestió del Servei de Subministrament d’aigua de Terrassa que finalitzant en diferents terminis de temps que tenen un màxim de 5 anys, transcorreguts els quals totes les competències i feines han de ser municipals) però evidentment és l’inici d’un Procés judicial que pot durar molts anys si qualsevol de les dues parts, Mina o l’Ajuntament de Terrassa acaba portant el cas al Tribunal Suprem espanyol.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amunt