Dol per feminicidi a Terrassa -Ajuntament de Terrassa-

Decretats tres dies de dol per feminicidi a Terrassa

La Taula de Feminicidi convoca la ciutadania a un minut de silenci demà a les 13 h, al Raval de Montserrat i davant les seus de districte

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha decretat tres dies de dol oficial a la ciutat, en aplicació del Protocol de Dol en cas de feminicidi i altres assassinats per violència masclista a la ciutat de Terrassa. La Taula de Feminicidi, que ha presidit l’alcalde aquest migdia a l’Ajuntament, ha acordat aquesta mesura i la de convocar la ciutadania demà a un minut de silenci com a mostra de condol i de rebuig a la violència masclista, a més de la resta de mesures previstes en el Protocol. El minut de silenci es farà demà dijous a les 13 h al Raval de Montserrat i a les seus dels districtes de la ciutat, com a mostra de rebuig davant el feminicidi comès presumptament aquest matí a Terrassa. El dol oficial s’aplica des d’avui dimecres a les 14.30 h. Durant les primeres 24 hores, queden cancel·lats tots els actes institucionals, i durant les 48  hores següents, en tots els actes oficials es farà a l’inici un minut de silenci.

En paraules de l’alcalde, «els fets que hem conegut avui han commocionat la ciutadania de Terrassa. La família de la víctima pot comptar amb tot el nostre suport, atenció i seguiment: no escatimarem recursos per estar al seu costat. A la nostra ciutat i a tot el país hem de fer front inequívocament i sense descans a la xacra de la violència masclista. No en volem ni una més».

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amunt