La FAVT Demana la posada en marxa de les Taules Municipals

La FAVT ha demanat a l’Ajuntament la posada en marxa de les Taules Municipals que encara estan pendents amb el següent Comunicat:

“Des de la FAVT, creiem que des que es va formar el nou Consistori fins la data actual, ha passat temps suficient perquè s’hagin format les noves Taules Municipals,  que encara, moltes d’elles  tant importants com la de residus i la de les rieres estan pendents de constitució.

Donada la importància de les Taules per la participació veïnal i ciutadana i que són un mitjà on es tracten temes per la millora de tots els aspectes soci mediambientals de la ciutat, i on es prenen decisions vitals pel seu bon funcionament, creiem que tenim la legitimitat de demanar que es formin les taules sense més demora i esperem una prompta solució a la nostra petició per part del consistori.”

Amunt