Dol per feminicidi i concentració el dia 25 de maig

Arran del presumpte feminicidi de dues veïnes de Terrassa comès a Pakistan​, l’Ajuntament de Terrassa ha activat el protocol de dol en cas de feminicidi i altres assassinats per violència masclista a la ciutat de Terrassa.

El Protocol estableix diverses accions de rebuig adreçades al conjunt de la ciutadania, entre les quals facilitar a totes les entitats, comerços i equipaments públics de la ciutat un cartell amb un crespó negre i el text «Terrassa de dol per violència patriarcal. Ni una més», perquè l’exposin en un lloc visible, durant la setmana posterior a l’assassinat, a més d’un baner amb el mateix crespó i el text, per tal que el publiquin a les seves webs i xarxes socials, junt amb la convocatòria dels actes que s’organitzin.

El text íntegre del protocol de dol el podeu trobar a https://www.terrassa.cat/protocol-de-dol-feminicidi

Us informem també que demà dia 25 l’Ajuntament i la Comissió 8 de març convoca una concentració a les 18.45 h al Raval de Montserrat i convida a tota la població a participar-hi en senyal de rebuig i condemna dels dos feminicidis i de totes les violències masclistes que pateixen les dones.

Ajuntament de Terrassa

Amunt