Comunicat de Recolzament de la FAVT al SAD


Des de la FAVT  i des del món veïnal estem molt preocupats per aquesta difícil situació que estem vivint i volem manifestar el nostre major escalf, estima i respecte per tots els grups laborals que estan lluitant en primera línia per superar aquesta pandèmia.

Volem fer esment d’uns d’aquests grups laborals que no han deixat de treballar en cap moment amb potser el que és el primer grup de risc, les persones majors,  el personal de l’ ASSISTÈNCIA DOMICILIARIA (SAD) que dóna servei continuat al grup de persones dependents que necessiten ajut, ja sigui per mobilitzar-se, mantenir la neteja personal o de la vivenda, prendre medicació, anar a comprar o tot allò que els hi faci falta.

Nosaltres volem recolzar la seva reivindicació en que s’apliquin tots els protocols d’actuació.

Veure Comunicat

 

 

 

Amunt