COVID-19: Acord per oferir cobertura jurídica a les xarxes de voluntariat


Treball, Afers Socials i Famílies impulsa un acord amb la Federació Catalana de Voluntariat Social per oferir cobertura jurídica a les xarxes, grups i plataformes informals de voluntariat

Per garantir els drets i deures de les persones voluntàries cal que les entitats de voluntariat protegeixin el seu voluntariat amb:

Per tal de protegir a totes les persones voluntàries que no estan vinculades formalment a cap entitat de voluntariat i que actuen a través de xarxes, grups o plataformes informals, s’ha impulsat un acord entre la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) la qual posa a disposició el Secretariat Català pel Voluntariat Social, entitat membre, que podrà assumir, responsabilizar-se i signar el certificat de mobilitat, el full de compromís i l’assegurança un cop la xarxa, grup o plataforma informal s’hi hagi adherit.

Per fer-ho, cal contactar amb la FCVS mitjançant el correu electrònic info@voluntaris.cat per activar l’adhesió de les xarxes, grups i plataformes informals. D’aquesta manera es fa un pas decisiu per protegir jurídicament a la multitud de persones que des de l’inici de l’emergència sanitària s’ha mobilitzat per ajudar als seus conciutadans.

Llegir més

 

 

Amunt